Wie zijn wij?

Op onze gezellige school kennen we elkaar. Van conciërge tot directeur en van jongste kleuter tot leerling van groep 8. Hieronder leggen we kort uit hoe we dat voor elkaar krijgen. Hier vindt u onze schoolgids, daarin kunt u ook meer lezen over ons onderwijs.

 

Veilig en vertrouwd

Een fijne school is een plek waar een kind zich veilig voelt. Waar iedereen zichzelf kan zijn, maar waar ook duidelijke regels gelden. Structuur, regelmaat en normen en waarden zijn daarvoor onmisbaar. Dat klinkt misschien saai, maar zorgt er juist voor dat er meer ruimte is voor gezelligheid.

 

Leve de verschillen!

Elk kind is anders. Elk kind heeft andere talenten, interesses en een unieke achtergrond. Gelukkig maar. Want hierdoor leren kinderen van elkaar. En groeien ze op tot mensen die respect hebben voor elkaar en elkaar accepteren zoals ze zijn. Wij zijn er dan ook trots op dat kinderen uit alle culturen zich bij ons thuis voelen.

 

Onderwijs op maat

Op de Vossenburcht werken wij vanuit het kind. We geven onderwijs op maat. Dat betekent dat er aandacht is voor kinderen die een stapje vóór lopen. Zij krijgen extra uitdagende leerstof. Ook kunnen ze terecht in onze Plusklas. Tegelijkertijd zorgen we voor leerlingen die moeite hebben met de basisstof. In de eigen klas maar ook in bijvoorbeeld de Schakelklas.

U kunt de tegels aan de linkerzijde gebruiken voor meer informatie over onze visie en missie, ons onderwijs en het team.  Klik op het Vossenburchtlogo om terug te keren naar de startpagina.